Abby_theStar2020
Ofte stilte spørsmål

Ofte stillte spørsmål

!DOCTYPE html>

Accordion

De som liker å overraske og å bli overrasket. Disse ballongene er egnet for alle som er fascinerte av denne kunstformen og de som vil skape en annerledes opplevelse. Både voksne og barn er glade for å få en slik gave. Hvis du vil uttrykke din kjærlighet, oppmerksomhet og omsorg, er dette den perfekte gaven. Disse ballongene lærer barna å verdsette kunsten og de lærer samtidig å leke forsiktig

Ballongfigurene anbefales fra 4- 5 år og oppover med foreldrenes tilstedeværelse. Selv om disse figurene tåler overraskende mye, kan de likevel sprekke. Det er derfor viktig å gjøre barna bevisste på at ballongen kan bli borte hvis man ikke leker forsiktig med den Ballonglek er både stimulerende for fantasien og utviklende for barna. Klikk her for bruksanvisning .

Nei, dessverre ikke. Disse ballongene er figurballonger som blir blåst opp kun med luft. Selv om det hadde vært genialt med svevende ballongfigurer, er det dessverre ikke mulig. Det er rett og slett ikke nok plass for helium i figurballongene til at de kan sveve .

Som regel er ballongene nydelige og i perfekt tilstand opp til 5-6 dager (såfremt du behandler dem riktig). Dette betyr ikke at etter det blir figuren stygg, ikke i det hele tatt. Det betyr at cirka etter en uke begynner lufta å gå gradvis ut, og ballongene minsker langsomt. Noen ballongfigurer er fint lekbare opp til 15-21 dager. Ifølge noen tilbakemeldinger holdt ballongene opp til 8 uker! Men dette kan ikke garanteres. Se bilde av Spiderman og Angry Andy her .

De vanlige figurene varierer alt fra 30 til 50 cm, avhengig av design. Størrelsen kan tilpasses etter spesielle ønsker. I en ballongpakke lager jeg en kombinasjon av både større, mer avanserte figurer og mindre, enklere figurer. Disse blir pakket inn i en pappeske. Hver enkelt figur blir oppbevart separat i bobleplast, sånn at de blir godt beskyttet ved transport .

For å sikre at pakken skal ankomme i tid for anledningen, er det lurt å bestille senest 6 dager før. I posten pleier pakken å ankomme i løpet av 1-2 virkedager. Dvs at hvis feiringen er på lørdag, da kan jeg lage og sende pakken på onsdag slik at den med sikkerhet ankommer i tide .

Hvis du bor i Oslo eller i nærheten, så ring meg så finner vi ut av det. Hvis du bor andre steder, vil det koste ekstra for ekspresslevering. Du må beregne at det tar en noen timer (avhengig av pakken) å lage disse figurene også. Derfor jo tidligere du bestiller, desto bedre .

Ja, det kan jeg! Ta gjerne kontakt og vi finner løsningen. Jeg elsker å utfordre meg selv, så derfor verdsetter jeg alltid kreative forespørsler

Selvfølgelig ja. Sjekk gjerne ut bursdagspakkene mine for å finne det beste programmet til din fest https://klovnenabby.no/barnebursdag/ og https://klovnenabby.no/aktiviteter .

Heldigvis skjer dette veldig sjeldent, pga måten de er pakket på. Likevel, hvis det skulle skje, ta gjerne kontakt med Abby, så kan vi erstatte produktet umiddelbart, eller du kan få en kupong som kan brukes ved en senere anledning. Ikke nøl med ta kontakt om det dukker opp noen slags problemer med pakken. Skriv til abby@klovnenabby.no og merk subjektet med: “Skadet ballong“ .

Når jeg sender ut pakken, sender jeg deg sporingsnummeret hvor du kan spore pakken. Dersom den ikke ankommer i tide, ønsker jeg å ta personlig ansvar for hver forsinket pakke på samme måte som om ballongen skulle ankomme i skadet tilstand. Ta gjerne kontakt på abby@klovnenabby.no med subjekt: PAKKEN BLE FORSINKET .

Skriv gjerne til meg personlig på abby@klovnenabby.no Jeg vil svare deg etter beste evne. .